Wahlkvist.se drivs av mig Camilla Wahlkvist. Jag har arbetat med kost & träning i 17 år och erbjuder Dig personlig träning, motivation, kostrådgivning.

Min Bakgrund

Jag såg världens ljus 1980 då min familj var bosatta i Vällingby. Under min uppväxt spelade jag fotboll och sportade en hel del på elitnivå. Jag var aktiv fotbollsspelare med en lysande framtid (enligt andra) i 15 år, sen kom den stora negativa vändningen i min karriär inom fotbollen: mitt knä ville inte längre vara med på noterna, ådrog mig en allvarlig meniskskada som satte punkt för karriären, men öppnade dörren för en annan. Fick då på allvar kontakt med min nästa stora satsning (gymmet) via Rehab när jag var 15 år. Sedan den dagen bestämde jag mig för att det är i den här miljön jag vill fortsätta verka i.

Arbete

Började jobba på en träningsanläggning som receptionist, gruppträningsinstruktör, jobbade i ca ett år. Efter ett år kände jag att en utveckling var på sin plats vilket ledde till att jag bytte arbetsgivare för att skapa utrymme för personlig utveckling. År 2000 fokuserade jag mer på min personliga utveckling i form av kurser och utbildningar inom mina favoritområden kost och träning. Efter den satsningen lade jag full fokus på mitt liv största utmaning att bli mamma. Nu efter 2 barn Nellie 12 år och Kevin 9 år drivs jag av nästa stora utmaning, att bli egen framgångsrik företagare inom det område jag älskar mest, dvs. Kost och träning.

Positiv och glad

Tänker hela tiden positivt för att allt går så mycket lättare. Man lever bara en gång och då vill jag ha mycket glädje i mitt liv och framför allt ha roligt. Klart jag möter på motgångar, men då tänker jag att efter regn kommer solsken och att allt som sker har en mening.

Ambitiös och orädd

Jag tvekar aldrig att ta ett uppdrag där jag inte har lösningen i förväg. Alltid noggrann och spontan.
För att utvecklas behöver jag krävande arbetsuppgifter. Jag gillar utmaningar och högt tempo.

Envis

Ger aldrig upp om jag har ett mål. Offrar mycket för att nå ditt jag vill, ger alltid 110% av mig själv. Man lever bara en gång, och jag vill inte bli gammal och ångra det jag aldrig gjorde(man ska inte ångra det man gjort endast det man lämnat ogjort). Jag arbetar strukturerat och har ofta många bollar i luften. Har lätt för att lära mig saker och är omtyckt av andra.

Ledord

Med ledorden hårt arbete och mycket vilja i bakhuvudet så vet jag att framgång kommer. För Er som känner sig sporrade av det jag har att erbjuda så tveka inte att höra av Er för en vidare diskussion, det är bara ett mail eller telefonsamtal som krävs för att komma igång och som definitivt vill göra skillnaden i Era liv.
”Jag arbetar med dig i fokus, och att du är nöjd är alltid min målsättning!”

Välkommen till ett hälsosammare liv!
Camilla

Camilla med Fitnessbag