Referenser från Camillas kunder

 

Tänkte oxå passa på att tala om att jag tycker att du är en otroligt bra ledare. Tydlig, stark o auktoritär, men med en fingertoppskänsla på att känna av o lyssna in. Att veta vem man kan skoja med o vem som behöver uppmuntran o pepp. Jag är jätte imponerad av dig!!

Har Gått ner Massor och byggt muskler nu händer det grejjer tack PT Camilla Wahlkvist. Du Är Den Bästa Sveriges PT.

Har Provat andra Personliga Pt Men Aldrig Så Bra Som Du är Och vill bara säga du är Grym På det du jobbar me, men framför allt så är du en bra lyssnare och peppare som är en första bra egenskap hos en personlig tränare så allt du gör för alla oss allt slit från din sida som får oss slita är så stort Vi Måste fan fira årets bästa Pt och ha en samlingsplats alla och fira dig och enligt mig är det du som ska utses till den bästa Personliga Tränaren för du är den bästa Tack Tack

Jag och min familj vill att DU ska veta hur tacksamma vi är över att du tog dej an oss. Vi vet hur mycket du har att göra, plus att du har en egen familj och framför allt dej själv att tänka på. Visst det är ditt jobb, men du får varje individ att känna sej speciell och sedd. Du blir glad för andras framgångar, du peppar och stöttar trots att du kanske inte har världens bästa dag själv. Du nedvärderar inte andra utan ser bara möjligheter hos andra och tar fram det där lilla extra hos andra människor som gör att man orkar kämpa liteeee extra. Vill bara att du ska ta till dej att vi är så otroligt tacksamma. Vi kommer aldrig glömma dej på gott och ont.

Tack för att du finns Camilla och för att du är bästa PT ever!

Vad hade jag gjort utan dig?Har tränat på gym i 12 år och aldrig fått et resultat. Har tyckt träning vart tråkigt och omotiverade. Sen träffade jag dig och du vände upp och ner på hela min värld på ett sätt som passar mig och min familj. Rasade i vikt, mår bra, är glad och pigg.Jag har fått nya rutiner och älskar att träna. Tack fina Camilla för allt du gett mig och att du finns där. Du är helt otrolig!Tack från mitt hjärta!

Jag är så glad och nöjd med att få träna med dig.Du ger mig motivation och inspiration.

Jag har aldrig varit med en personlig tränare som har sån koll och kan pucha en precis till den nivån där man känner  att man bara vill spy men ändå orkar ge ännu mer.Tack!

Jag har aldrig känt mina muskler när jag tränat tidigare. Men med hjälp från dig Camilla så har jag nu hittat kontakten med musklerna när jag tränar och får så mycket snabbare resultat. Tack för att du orkar stå med gnälliga mig. Du är helt underbar, avgudar dig!

Tack var din inspiration har du fått mig att börja träna, trodde jag var ett hopplöst fall men du har verkligen pushat mig till att leverarea vecka efter vecka.Vad hade jag vart om jag inte hade hittat dig och hur hade jag mått om jag inte hade börjat tränat och äta rätt. Tack snälla Camilla, ve inte hur jag ska tacka dig tillräckligt.

Ett träningspass med dig är rena rama mardrömmen, du är verkligen PT from hell.Fan vad grym du är. Tack för att du tar mig till en nivå jag aldrig har varit på förut och aldrig skulle ha klarat själv.

Har tränat med flera olika PT i flera år men INGEN PT har lyckats få mig iform. 6 veckor med dig och jag är bättre form än någonsin. Det finns PT:en och sen finns det EN PT som knäcker alla PT och det är DU.Din kunskap är ovärderlig! Tack Camilla!!

 Efter mycket upp och ner, besvikelser på mig själv tog jag mig i kragen. Att “anlita” dig som min pt är den bästa investeringen i mig själv jag någonsin gjort. Du pushar, motiverar, samt stöttar en hela vägen. Du lockar fram djävulen i mig, vilket har hjälpt mig till att ha kommit en bra bit på väg. Tack för att du finns, tack för att du är “PT from hell”

Tack Camilla för du plockar ut det bästa ur en!

Du ska ha ett stort tack! Så sjukt kul det är även fast jag är spyfärdig efter varje  pass.

Du är grym PT Camilla Trodde aldrig jag skulle klara av detta!Det hade aldrig gått utan dig!

Nu gör vi inte armhävningar på knäna längre. Tack för att du tror att man kan, bästa pt:n Camilla!

Jag trodde ALDRIG för 6 veckor sen att jag skulle säga att jag kommer sakna bootcampkvällarna!
Men nu 6v senare inser jag att jag kommer sakna dom sjuuuukt mkt!
Och vill att V.2 ska vara nu,nu,nu!!!
Det är helt sjukt va den här träningen har gett mig mycket.
Jag har tappat massa cm runt om på min kropp,som jag aldrig trodde var möjligt på så kort tid!och vinnarskallen i mig har verkligen vaknat till liv!!
Det är kul att träna igen!!Hur är det möjligt lixom?!haha!
Ett stort tack till dig Camilla för att du har varit världens bästa coach och inspirationskälla under dom här veckorna!
Ser verkligen fram emot massa mer träning och energi ifrån dig!

Vill bara tacka dig för allt engagemang du la på bootcampet v 2-7!
Du lyckades få mig att älska när benen bränner och fick mig att inse att
pannbenet jag hade när jag spelade fotboll fanns kvar! Mina resultat från bootcampet har gjort mig starkare och smalare vilket känns så kul! Så tack igen, du har verkligen hittat helt rätt forum och du är grym!

Du är så grym!Tycker du är helt fantastiskt,Du är en härlig förebild.Din entreprenörsanda är fantastisk och uppepå det är du härligt ödmjuk och inspirerande.
Ser fram emot att slita 6 veckor till under din regi.

Camilla, världens bästa Camilla!

Jag har sagt det här så många gånger förut, men det kan inte sägas för mycket. Du är den bästa som finns. Du inspirerar mig något så otroligt och får mig att gå så mycket längre än vad jag någonsin kunnat drömma om. Det du har gjort för och med samt fortfarande gör för och med mig hade jag inte ens för ett halvår sedan kunnat tro var möjligt. Att du har gett mig en fristad, där jag får vara jag och ingen egentligen känner mig eller vet vad jag har i bagaget. Det är en sådan lättnad. Att släppa allting annat för någon timme och bara fokusera på att orka lite till. Jag har fått en plats där jag känner mig mer hemma än någonsin. Ingenting har någonsin varit så självklart.

Att du har fått mig att gå få noll motivation och att inte förstå vikten av träning för mitt välmående till att veta hur fantastiskt raka motsatsen är för mig. Fast jag själv på senaste tiden känt att det stått rätt still med min kropp, har så många påpekat min förändring och frågat hur det känns nu. Jag kan inte annat säga att jag både fysiskt och psykiskt mår bättre än någon gång tidigare och även om det är mitt beslut och att jag gjort det själv, så hade jag som sagt aldrig tagit mig dit där jag är idag utan ditt stöd, ditt peppande och din motivation. Jag vet inte ens om jag hade börjat…

Och det här är tack vare dig. Såklart har jag gjort mycket i det, men du har hjälpt mig att bygga upp mig själv, både fysiskt och psykiskt. Du har gett mig en helt annan inställning till träning och hälsa. Du har gett mig ett mer positivt tankesätt som hjälper mig, inte bara under träningspassen, utan i övriga livet. Jag skrattar mer, jag orkar mer och jag skjuter inte ifrån mig saker längre. Jag har inte samma humörsvängningar och jag känner mig själv bättre. Jag mår bättre, märkbart mycket bättre.

Du ger verkligen guld och gröna skogar. Fast jag bara vill lägga mig ner och ge upp ibland, gråta, spy, gå därifrån eller skrika tillbaka på dig så gör jag inte det. För jag vet vad det gett och ger. Framför allt vet jag hur fantastisk du är på sidan av, när det inte är pass. Du är så vacker, klok och helt enkelt amazing. Jag är så tacksam och hoppas innerligt att du förstår det. Jag har egentligen inte ens ord för det, utan skriver mest och hoppas det ska blir förståeligt liksom…

Du är världen bästa, tack för det du gör. Sluta aldrig!