Wahlkvist.se – Träning och hälsa för livet

“Du tränar inte för att bli yngre utan för att kunna bli gammal… ”

Jag inriktar mig på att kunderna ska finna balansen mellan kost och träning samt finna glädjen i träningen.

Mitt motto är att ingenting är omöjligt vägen till framgång når vi tillsammans.
För att lyckas måste man våga lyckas.

Som personlig tränare hjälper jag dig med alltifrån kostrådgivning till ett individuellt anpassat träningsprogram. Jag är med dig under hela träningspasset för att se till att du har rätt teknik och rörelse samt peppa dig, allt för att maximera ditt träningsresultat!

Som kostrådgivare håller jag förutom ovan, en kontinuerlig kontakt med min kund under vägen mot målet. Jag har kontakt varannan eller var tredje vecka, bara för att säkerställa att klienten inte hamnat i en eventuell svacka eller bara höra mig för att allt känns bra.

Beroende på vad målet är, och ur hårt man vill och kan pressa sig, så lägger jag upp kostprogrammen på 4, 6 eller 8 veckor. Om målet exempelvis är viktminskning börjar jag alltid med ett dietprogram för att klienten skall komma in i en förbränningsfas och få in en rutin på att äta ca var tredje timme, (låter mycket men det är vad man äter som räknas och detta ger en bättre ämnesomsättning). Kortfattat sänker jag oftast kolhydraterna en del och höjer proteinintaget vilket effektiviserar förbränningen av underhudsfettet, ger en snabb viktreduktion samt en fastare kropp på kort tid.

Glöm inte bort ….allt går om man vill!

En trevlig reaktion från en besökare på hemsidan:

Hej!

Halkade in på din hemsida och måste säga att man blir sjukt peppad
att träna bara genom att läsa den! :) Är just nu i England och här finns brist på
bra gym och överskott på onyttig mat så har tappat motivationen lite.
Men efter att ha läst din sida börjar det pirra i magen igen bara jag tänker på träning :) Bra jobbat!