Vad är PT?

Med en personlig tränare får du hjälp med alltifrån kostrådgivning till ett individuellt anpassat träningsprogram. En personlig tränare är med dig under hela träningspasset för att se till att du har rätt teknik och rörelse, och peppa dig för att du ska få en sån effektiv träning som möjligt.

Inledningsvis jobbar en personlig tränare alltid med en behovsanalys dvs. Frågar om din tränings- bakgrund, eventuella skador, sjukdomar, syfte och målsättning med träningen m.m.

Baserat på den informationen du givit kommer din personliga tränare att utforma ett personligt träningsprogram för dig.

En personlig tränare håller också reda på dina framsteg, genom att detaljerat dokumentera varje träningstillfälle som t.ex. Belastning, repetitioner, sträcka och tid.

Du bestämmer själv hur många gånger du vill ha en personlig tränare. Har du aldrig provat tidigare så bör du, för att verkligen inse vad en Personlig tränare kan uträtta för just dig. Vissa vill ha kontinuitet och träffa sin Personliga tränare varje vecka året runt. Andra köper personlig träning under en begränsad period, för att sedan träna vidare på egen hand. Efter ett tag kanske det är dags igen för den vitamininjektion som en personlig träning kan ge dig.

Kontakta oss så ska vi förverkliga dina drömmar med professionell träning och rådgivning av högsta kvalité.

PT Duo

PT Duo är för dig som vill träna med en PT och vill göra det tillsammans med någon.

Fördelarna med att träna med en personlig tränare tillsammans med en vän är enkla:

  • Eftersom ni är två personer som delar på kostnaden är det billigare än en vanlig 1-on-1 session.
  • Genom att ha både en personlig tränare och en vän som hjälper och puschar dig, blir din träning både roligare och mer effektiv.
  • När du bestämmer en tid tillsammans med din träningspartner, är det större sannolikhet att träningen blir av. 
  • Oavsett mål eller träningserfarenhet kommer din PT kunna hjälpa dig att göra din träning motiverande och effektiv.

Din PT är en professionell träningspartner som hjälper dig att nå dina mål samtidigt som du lär dig mycket om träning under resans gång.

Personlig träning är ett härligt sätt att få ut maximalt av din träning. Har du väl börjat brukar det resultera i att du återkommer med jämna mellanrum.

En PT kan hjälpa dig med allt ifrån att komma igång med din träning till att lägga upp specifika träningsprogram för ett särskilda ändamål, t ex gå ner i vikt eller springa maraton.

 

PT EXPRESS 30 MIN

För dig med pressat tidsschema och som vill ha hög intensitet i träningen.

30 minuter är lätt att hitta plats för i din kalender (före/efter arbetet eller till och med under lunchen). Under 30 minuter får du tid att tillsammans med din personliga tränare genomföra ett träningspass med hög intensitet. Vill du jobba med en viss muskelgrupp eller att förbättra din teknik i en viss övning? Då är detta något för dig och det ger dig fler tillfällen för pengarna.

30 minuters-tillfällen passar dig som antingen:

  • Har ont om tid, eller
  • Är bekväm att utföra uppvärmning och nedvarvning själv, eller
  • Vill komplettera din favorit gruppträningsklass med ett individuellt träningspass.

 

Prislista Personlig träning

PRISLISTA PERSONLIG TRÄNING 60 min
1h: 700 kr
3 h: 1800 kr
———
PRISLISTA PERSONLIG TRÄNING DUO
1 h PT Duo: 1000 kr
3 h PT duo: 2700 kr
———-
PRISLISTA PERSONLIG TRÄNING 30 min
1 PT Express: 490 kr
3 PT Express: 1170 kr

 

PT From Hell