Optimera din träning och nå dina mål med Personlig Träning online!

En tröskel för många som inte kommer igång med sin motion är att man är osäker på hur man ska träna och äta för att få resultat. Via Wahlkvist.se finns möjligheten att välja tjänsten PT-online. PT-Online är en perfekt lösning för dig som av olika anledningar inte har möjlighet att anlita en PT-tjänst. Kanske är du ute och reser under en längre period eller kanske har du inte möjlighet att komma iväg hemifrån under en period. Så går det till Du följer ett träningsprogram samt kostråd som är anpassade efter dina mål och får kontinuerlig uppföljning och feedback via mail och telefonkontakt.

Inledningsvis jobbar jag alltid med en behovsanalys dvs vi går igenom din träningsbakgrund, eventuella skador, sjukdomar, syfte och målsättning med träningen, Alltså utgångsläge i form av vikt, längd, ålder, tränad/otränad och hur mycket tid du kan avsätta till träning varje vecka. Baserat på den informationen du ger kommer jag att utforma ett personligt kost & träningsprogram för just dig. Jag jobbar med både kost och träning samtidigt, eftersom de är väldigt viktiga båda två om man vill nå sina mål.

Varje vecka görs en avstämning där du rapporterar till mig hur veckan har gått, hur den känts rent fysiskt, mentalt, hur styrkan, vikten förändrats (utifrån ditt mål) och dessutom har du full support via mail hela veckorna. Vilket betyder att jag besvarar alla dina frågor, kommer med tips och lösningar om vardagen strular ihop sig och du har svårt att klämma in de planerade passen.

Dippar motivationen så finns jag där med uppmuntrande ord och pushar dig till att fortsätta framåt. Har du aldrig provat PT-online tidigare så bör du för att verkligen se vad en Personlig tränare kan uträtta. Vissa vill ha kontinuitet och ha kontakt med sin PT varje vecka året runt. Andra köper PT-online under en begränsad period. Efter ett tag kanske det är dags igen för den vitamininjektion som en personlig träning kan ge dig.

Din PT-Online finns alltid tillgänglig hos Wahlkvist.se Som din PT- online finns jag alltid tillgänglig för dig på telefon eller via mail oavsett vart i världen du befinner dig. Kontakta mig så ska jag förverkliga dina drömmar med professionell träning och rådgivning av högsta kvalité.

Glöm inte bort ….allting går om man vill!