Förändra ditt liv med hjälp av mina tjänster

Jag brinner för träning och hälsa och har nu jobbat med det i 17 år. Jag vill hjälpa andra att förändra och förbättra sitt liv genom att må bättre. Det gör jag genom att erbjuda personliga träningsprogram, friskvård, kostprogram, bootcamps och annat som kan tänkas fungera för just dig. För det handlar om att anpassa träning och kost efter just dina förutsättningar och mål. Kanske är du nybliven mamma eller gravid, eller så vill du bara komma igång, eller så vill du utveckla dig vidare. Alla har olika behov och allas tillvaro passar inte in på ett vanligt gym. Men här finns alternativen.

Läs igenom mina tjänster och välj det som känns rätt för dig. Ett tips är att du kan välja att börja vara med på mina Bootcamps. En bra start för alla och du slipper gymkortet.

För dig som känner sig sporrad av det jag har att erbjuda så tveka inte att höra av dig för en vidare diskussion, det är bara ett mail eller telefonsamtal som krävs för att komma igång. Det jag kan lova är att det definitivt kommer göra stor skillnad i ditt liv.

Kom ihåg: Du tränar inte för att bli yngre, utan för att kunna bli gammal

Är du intresserad av att veta mer kontakta mig gärna. 


Jag erbjuder:

Fysträning idrottslag
Träning och PT
Friskvård för Företag
Kostrådgivning
Build Your Body
PT Online
Bootcamps