I september 2019 åker vi på träningsresa till fantastiska Kreta och byn Makrigialos. Du kommer få en kul och tuff träningsvecka med härligt umgänge och mycket skratt.

Resmål: Kreta

Datum: 12/9-19/9

Ledare: Camilla Wahlkvist, Michael Bodsgård

Boka din plats nu och få 1000kr i rabatt när du bokar din resa innan 15/6

MER OM RESAN:

Att resa och träna med oss ger inte bara en god fysik, kondition och styrka, utan bidrar även till en oslagbar gruppdynamik som är stöttande, utmanande och full av positiv energi. Båda våra ledare Camilla och Michael har en lång bakgrund inom träning och hälsa. De är vana att lägga upp träningspass som passar alla samt att verkligen låta dig få utmana dig själv och din kropp på ett kul sätt.

Vi kommer träna på olika ställen för att få uppleva så mycket som möjligt av den fantastiska naturen som detta resmål erbjuder. Vandring i bergen, upplevelselöpning utmed havet, powerwalk eller morgonlöpning i soluppgången, cirkelträning, bootcamp, fitness workout, hiit & fun m.m.

Vill du komma igång med träningen, förbättra dina resultat eller bara ha en aktiv ledighet så är denna träningsresan till Kreta perfekt för dig. Att åka på träningsresa är ett bra sätt att skapa nya vanor, du lever en hel vecka med träning i en skön och avslappnad miljö på ett annat sätt en hemma. Du har inget annat som stjäl din energi. Du behöver inte tänka på alla vardagsmåsten som ska göras, utan bara ha full koncentration på dig själv och ditt välmående. För dig som är nybörjare kommer resan förhoppningsvis bli en kickstart för att fortsätta det hälsosamma livet när du kommer hem.

Gillar du en aktiv semester så är denna träningsresan perfekt för dig. Ett bra sätt att skapa nya vanor, du lever en hel vecka med kul träning i en skön och avslappnad miljö. Du har inget annat som tar din fokus och energi ifrån dig. Vi bor på ett hotell med hög standard och fin miljö som får oss att verkligen njuta fullt ut av vår vistelse.

Denna resa kommer ge dig massor av träningsglädje,  inspiration & motivation, härlig gruppkänsla, starkt psyke, moral, kämparanda, självförtroende som ger ökad motivation och energi under veckan, men också när du kommer hem. Du behöver inte tänka på alla vardagsmåsten som ska göras, utan bara ha full koncentration på dig själv och ditt välmående. Denna resan är för dig som vill ha kul, komma i form, bli starkare eller bara underhålla kroppen med riktigt bra träning. Filosofin på våra resor är att du som individ har roligare och når bättre resultat om du tränar i en grupp tillsammans med andra. Kompetenta instruktörer som instruerar, stöttar och motiverar dig i ett kul, strukturerat och väl planerat träningsupplägg.

För dig som är nybliven motionär kommer resan förhoppningsvis bli en kul och tuff kickstart för att fortsätta det hälsosamma livet.

Det är alla typer av människor som är med på våra resor, du kommer som den du är helt enkelt. Oavsett om du är erfaren och eller nybliven motionär så vet vi att du kommer uppskatta denna resa.

Hotellet vänder sig mot havet och ligger precis ovanför en av Kretas allra bästa stränder. Här finns generöst med ytor för sol och vilsamt umgänge men också spa, gym och massor av härliga ytor att träna på. Maten är en av de stora anledningarna till att Ocean Beach Club är så uppskattat. Med bra råvaror och duktiga kockar skapar de härliga smakupplevelser.

Följ med mig och Michael till en inspirerande träningsresa till Rhodos!

Läs mer om resan på länken nedan.

http://newtrip.se/?page_id=1148

 

kreta
kreta 4
Rhodos_1363
kreta 3
kreta 2
kreta 5